Grafisk hjælp

$

scroll

Visuel identitet & design manual

Man giver kun ét førstehåndsindtryk. Derfor er det vigtigt med et gennemarbejdet grafisk udtryk, der viser, hvem du virkelig er. Jeg kan hjælpe dig med at redesigne din visuelle identitet – eller skabe en helt ny. Altid i dialog med dig, så den afspejler dit brand og din personlighed.

Trykt markedsføring

Verden er digital – og netop derfor skal man ikke underkende værdien i trykt markedsføring. Få professionelle hænder på virksomhedens næste kampagne, annonceflow, plakater, årsrapport, infografik, roll-ups eller hvor du ellers gerne vil sprede dit budskab.

Digital markedsføring

Digital markedsføring kræver erfaring, indsigt og ikke mindst tid. Lad mig hjælpe dig med at lægge en knivskarp plan for din SoMe-indsats. Du sætter budgettet, og så sørger jeg for at få dine budskaber ud at leve – hvad enten det er gennem tekst, video eller billeder.

Layout & grafisk facilitering

Et fængende og illustreret design er et godt fundament til at skabe den forandring, du ønsker at opnå. Jeg er grafiker til fingerspidserne og kan hjælpe dig med alt fra layout og opsætning af tryksager til grafisk facilitering, der gør tanker og idéer til kreative streger.

Billeder & video

Et billede siger mere end tusind ord – og en video siger det hele. Uanset hvad du gerne vil kommunikere og hvordan, kan jeg hjælpe dig med billedmateriale og produktion af små, korte videoklip, der støtter op om den interne kommunikation og styrker virksomhedens ansigt udadtil.

Råd & vejledning

Måske har din virksomhed inhouse grafiske kompetencer, men mangler idéer og inspiration til nye markedsføringstiltag. Med mig får du en kompetent sparringspartner, der kan hjælpe med konkrete og kreative indspark til dit næste projekt – altid med afsæt i dine ønsker og behov.